roligt att du tittar in! Här skriver en mamma till tre utflugna barn och mormor till tre småpojkar.

tisdag 4 april 2017

Blogglust igen!

Åren går i långdans, tiden går i ringdans.. ! Allt snabbare tycks tiden gå, ta vara på ögonblicken! Fast hur gör man det, de går ju alltför snabbt.
Ja vad har hänt sen sist? Jo en sak åtminstone, jag har fått en ny knäled. Det känns underbart att jag äntligen kom så långt att det blev av. Har gått med onda knäet så länge jag kan minnas. Nu gör inte det ont längre, bara musklerna blir helt tränade till normal nivå sas.

Det våras och det doftar våt jord. Solen värmer i sydbacken och tulpanerna borrar upp sina rödgröna  bladspjut. Vad man blir glad av lite liv! Svalörten visar sina runda blad i barrmassan under tujan och kan ni tänka koltrasten drillade så försiktigt ovanför. Den finaste fågeln. Slängde några äpplen i vintras dit under trädet som jag sett att blivit ätna av.

Har sått till förgroning både det ena och det andra.. Drömmer om ett växthus som jag hade på gamla stället, få se om det blir verklighet.

                                               Här sitter Eskill i köksfönstret och kollar .


På fredag kommer lilldottern med familj från Tromsö. Har röjt undan i ateljen där det  finns en liten lägenhet med kök, bastu och vad man kan behöva som tillfälligt boende.

Inga kommentarer: