roligt att du tittar in! Här skriver en mamma till tre utflugna barn och mormor till tre småpojkar.

söndag 6 mars 2011

har blivit med kattFöll till föga, måste erkänna att det gick väldigt lätt att falla. Väninnans hjärta ömmade för en katt som sökte nytt hem och eftersom det fanns en tom plats i huset efter de två ständigt hopsvetsade, Pekka och Nisse så blev det så. Så nu är hemtrevnaden fullkomlig, kissen sprider frid med högljutt spinnande och hög svansföring vid minsta tilltal.Laban såg först lite stött ut: " Ska den där bo här, jag som ... ja. Okej då, sak samma." Men katten trodde inte på Labans likgiltiga min, nej hu. Morrar och fräser men till ingen nytta för Laban hör det inte. Däremot ser han hur lömskt den glor och den krökta ryggen, känner avogheten i luften. Går klokt undan, har matte bestämt så.. "Sura på om det roar dej, kattskrälle, jag bryr mig inte. Har umgåtts med kattor innan du ens var påtänkt."


Gottfrid  4 år

Så katten, som är döpt till Mips eller nåt, kommer av sig eftersom hundrackan inte verkar bry sig. Sitter på blombrädet och funderar över de nya tingens ordning i sin kattvärld.

De blir snart goda vänner, ska ni se.

5 kommentarer:

maja sa...

Härligt! Får nog hålla undan Fia lite då, för hon tror alla katter vill bli jagade. Gick bra med Håkan, för han är ju så tuff så hon blev bara lite ställd, men om den där fräser...tja, vi får se. Roligt med katt!

Lena sa...

Äntligen! Och välken härlig katt - en färdigt rumsren och kastrerad, stor och tjock herreman!

solveig sa...

Fia inser nog att det här är en gul Håkan som bestämmer i gula köket i gula huset.. :-) solveig

Mor Tuta sa...

Grattis till en så fin katt. Härligt när de hälsar och spinner.
Kram Birgit

Cicki sa...

Vad fin den är. Så vacker i färgerna.