roligt att du tittar in! Här skriver en mamma till tre utflugna barn och mormor till tre småpojkar.

onsdag 19 januari 2011

snö!

Hunden Laban vände om dörren i morse, han såg ju inte trappan! Det kändes nästan som i en karikatyrteckning. Jag förstår varför dörrarna går inåt i snörika länder. Snön var fluffigt lätt, så jag började genast optimistiskt jobba med friska tag.Det måste ha fallit minst 40 cm i natt.Mjukt och böljande har den lagt sig över, puh puh,


en tyst och stilla värld. Vackert! Sagolikt. Men varför just här? puh. Så kommer den goda fen i sagovärlden i form av en snäll granne och vips hade han fått undan allt i jättehögar med stora brumbrumtraktorn.
Det värmde hjärtat. Tack!
Julprydnaderna lyser effektfullt för sorkarna under snön.

Skulle ha så lust att bara kasta mig i snön och göra en ängel. Eller gräva grottor och tunnlar... ss, jag väntar tills det blir ännu mörkare..

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Så mycket snö det fallit hos dej. Visst är det effektfullt, men vad onödigt egengtligen. Det blir bara en massa extra jobb med att skotta.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

solveig sa...

Jo. Lika onödigt som att klippa gräset på sommaren. :-) Tänk om man bara sku strunta! Bara det att bilarna måste fram, allt för dessa bilar. Annars skulle det bara trampas upp stigar i snön, som förr i världen. Ha det bra!