roligt att du tittar in! Här skriver en mamma till tre utflugna barn och mormor till tre småpojkar.

torsdag 28 januari 2010

takmåleri


Renoveringen i "lilla huset" fortsätter och min takmålning börjar bli klar. Det måste tydligen målas en gång till men andra gången borde ju gå lättare. Det ser vitt och tomt ut, jag dras till det vita, vill absolut bara fylla den tomma ytan. Kanske en diskret bård längs väggen.
Michelangelos arbete med måleriet i Sixtinska kapellet är att sikta för högt, men något ändå.

Det har vi gemensamt, han fick säkert också ont i nacken.

3 kommentarer:

Lena sa...

Ajabaja, låt det vara vitt! Annars blir det för plottrigt sen när gardiner och möbler kommer in!
Dessutom är det byggnadsvårdsmässigt fel att göra för mycket med den gmala spännpappen, det är inte många hus kvar som har så mycket spännpapp kvar i så bra skick. Det är lätt att det skär sig, och det borde ju hållas lite anno 1870 ellker åtminstone 1900....

Lena sa...

...Blomman på din trädgårdsblogg heter 'livsblad' eller 'mor med tusen döttrar', Kalanchoe daigremontiana. (Hette tidigare Bryophyllum).
Kan inte kommentera på din trädgårdsblogg, kanska det går att göra om kommentarfunktionen så att den blir lika som här? Som det är nu så krävs det att man har Google, WorldPress, LiveJournal, AIM, TypePad eller OpenID konto, jag har ingendera, vill inte skaffa,orkar inte, invecklat... Kanske du får fler kommentarer om det inte är så invecklat? :)

solveig sa...

Lekte med tanken. Ett tak av den här storleken ger lätt ett oroligt intryck.

Roligt att få lite mer info om växten. :-)