roligt att du tittar in! Här skriver en mamma till tre utflugna barn och mormor till tre småpojkar.

tisdag 30 juni 2009

tillbaka

Hej igen bloggen nu är jag tillbaka. Men måste medge, jag har inte varit borta hela tiden, kunde ju inte. Smygbloggade, jo då, öppnade en annan och nu vet ni det. ;-D

Värmebölja. Helt enkelt ljuvligt, vill inte att det ska ta slut. Lite regn emellan om man får be men solen är så skön. Det är ju det här man har väntat på hela långa året, allt lever och växer och gror och man slipper frysa. Blir det för mycket av det goda finns bot, ett svalkande dopp vid skäribryggan. Där har vi varit så ofta det gått.

Har man trädgård i stan, hund och katt blir det att fara i skytteltrafik. Skäriliv är ett ständigt packande och planerande men i det har det gått rutin nu, att ha två hushåll i gång samtidigt.

Vill gärna passa på och ge en puff för att gå och se min utställning av akvareller på Tullmagasinet. Den pågår till mitten på juli. En fin kväll är det härligt att åka dit, ta en kaffe och sitta och titta på båtar.


Tog ett foto av den här akvarellen när den inte var riktigt klar. Det syns båtar och liv ute vid bryggan på den färdiga tavlan. Det är asfaltväg och trafikmärken och väghinder i verkligheten, men vem tycker det är vackert? Såhär såg det säkert ut en gång, grus och gräs och idylliskt. Båthusen är sig lika i alla fall. Hoppas länge.

Inga kommentarer: